הגבינות של נני
סלט פסטה עם ירקות, אנשובי וויניגרט לימוני

סלט פסטה עם ירקות, אנשובי וויניגרט לימוני

כל אחד צריך שיהיה לו מתכון מושלם לסלט פסטה נהדר, כזה שכולם רוצים ממנו מנה ראשונה, שנייה ואפילו שלישית. תמרה אהרוני מכינה סלט צבעוני ומשגע שייכנס לקופסת המתכונים שלכם

מצרכים:

300 גרם פסטה פוזילי

2 כוסות עגבניות שרי

4 צנוניות

2 פלפלים קלויים

1/2 כוס שעועית ירוקה עדינה

חופן זיתי קלמטה, מגולענים

4 פילטים של אנשובי

חופן עלי בזיליקום

2 כפות צנוברים, קלויים

 

לרוטב:

1 כף גדושה חרדל דיז’ון Maille

מיץ וקליפה מ-1 לימון

4 כפות שמן זית

1/2 כפית שבבי צ’ילי

מלח

פלפל שחור

 

אופן הכנה:

  1. מבשלים את הפסטה במים מומלחים לפי הוראות היצרן.
  2. חותכים את עגבניות השרי לאורכן, פורסים דק את הצנוניות, חותכים את הפלפלים הקלויים לרצועות דקות.
  3. חולטים את השעועית הירוקה במים רותחים כדקה. מסננים ושומרים בצד.
  4. קוצצים דק את האנשובי.
  5. מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה גדולה.
  6. מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית קטנה או בצנצנת. מתבלים איתו את הסלט, טועמים ומתקנים תיבול.

 

מתכון: תמרה אהרוני

צילום: נמרוד גנישר

 

Scroll to top
X