הגבינות של נני
מתכון של סינטה צרובה על ירקות קלויים וצלויים עם חרדל

מתכון של סינטה צרובה על ירקות קלויים וצלויים עם חרדל

מתכון קל ומהיר שמתבסס על חומר גלם אחד איכותי: נתח סינטה אחד איכותי עם ירקות קלויים וצלויים עם חרדל מקורי של maille

 

מצרכים :

פרוסת סינטה במשקל 350 גרם

מטחנת מלח עם תערובת תבלינים גריל

5 כפות שמן קנולה

חבילת רבעי תפוחי אדמה

2 כוסות פרחי ברוקולי קטנים וחלוטים

צרור בצל ירוק חתוך למקלות באורך 4 ס”מ

10 אספרגוסים חתוכים למקלות באורך 4 ס”מ

שמן זית לזילוף

מיץ לימון

מלח

 

לסלסה:

עגבניות קלופות

צ’ילי

כוסברה

פטרוזיליה

מלח

שמן זית

 

להגשה: חרדל דיז’ון מקורי של maille

לקוקטיל אוזוחיטו

50 מ”ל אוזו מטקסה

2 כפיות סוכר חום

לימון חתוך לקוביות

8 עלי נענע

קצת סודה

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים מחבת ויוצקים שמן קנולה.
  2. ממליחים את הסינטה היטב מכל הצדדים – כ-4 סיבובי מטחנת מלח עם תערובת תבלינים גריל מכל צד,ליצירת כיסוי מושלם, וצולים בחום בינוני כדקה מכל צד, ומניחים על צלחת.
  3. באותה מחבת צולים את הירקות הירוקים ותפוחי האדמה, ומתבלים במלח ולימון.
  4. פורסים את הסינטה ומגישים בצלחת חגיגית מעל הירקות עם שמן זית, סלסת עגבניות שמכינים במעבד מזון, ועוד סיבוב של מלח ממטחנת מלח עם תערובת תבלינים גריל מלמעלה.

לקוקטיל :

כותשים בכוס גבוהה את עלי הנענע ואז מוסיפים את קוביות הלימון ואת הסוכר החום וכותשים שוב, מוסיפים אוזו וקרח ובעזרת כפית ארוכה מערבבים הכל בכוס

טועמים שהקוקטייל מאוזן, אם יש צורך מוסיפים קצת מיץ לימון או קצת מי סוכר, סוגרים בסודה ומקשטים בנענע ופלח לימון

 

Scroll to top
X