הגבינות של נני
כנפיים בזיגוג מבריק של חרדל, סילאן וצ’ילי

נכון שמתחשק לכם כנפיים לארוחת הצהריים? ידענו! בואו להכין כנפיים פריכות בזיגוג מבריק של חרדל, סילאן וצ’ילי

מרכיבים:

500 גרם כנפיים, נקיות וחצויות

2 כפות קמח / קורנפלור

1/2 כפית מלח

לזיגוג:

1/4 כוס (60 גרם) חרדל דיז’ון גרגרים

1/4 כוס סילאן

2-3 כפות רוטב צ’ילי

2-3 כפות מים

1/4 כפית מלח

להגשה:

חופן שומשום

 

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מערבבים בקערה את הקמח והמלח, טובלים את הכנפיים ומסדרים על גבי התבנית.
  3. אופים כ-45 דקות, הופכים לצד שני כל 15 דקות.
  4. מכינים את הזיגוג: שמים את כל המרכיבים במחבת עמוקה, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  5. מוסיפים את הכנפיים האפויות למחבת ומקפיצים במשך כמה דקות, עד שהן מזוגגות מכל הצדדים.
  6. מפזרים מעל את השומשום ומגישים.

 

Scroll to top
X