הגבינות של נני
מתכון של אבי ביטון – קרפצ’יו בקר ברוטב וינגרט תפוזים

מתכון של אבי ביטון – קרפצ’יו בקר ברוטב וינגרט תפוזים

קרפצ’יו בקר עם רוקט וצנוברים ברוטב וינגרט עם חרדל דיז’ון גרגירים של Maille ומעדן תפוזים של סנדלפור.

מצרכים :

נתח שייטל

רוקט

צנוברים

שמן זית

מטחנת מלח טבעי לבן

 

לויניגרט:

שמן זית

מיץ לימון או חומץ

חרדל דיזון גרגירים של Maille

מלח

מעדן פרי תפוזים סנדלפור

 

לקוקטיל:

30 מ”ל אוזו מטקסה

40 מ”ל סמבוקה מולינרי

30 מ”ל מים

2 כוכבי אניס

 

אופן ההכנה:

  1. פורסים את השייטל לפרוסות דקות, ומניחים בין שני ניירות אפייה.
  2. בעזרת פטיש משטחים לקרפצ’יו.
  3. מכינים ויניגרט תפוזים מתקתק במעבד מזון.
  4. מגישים את הקרפצ’יו עם הויניגרט, עלי רוקט טריים, צנוברים ושמן זית בנדיבות.
  5. סוגרים עם מלח ממטחנת מלח טבעי לבן שמעניק עוצמה למנה.- כ 2 סיבובי מטחנה נדיבים .

קוקטייל :

טוחנים כוכב אניס בשייקר היטב!, מוסיפים את המרכבים ומשקשקים עם קרח, מסננים סינון כפול לכוס  ומקשטים בכוכב אניס

 

Scroll to top
X