רוצים להכין פאי בדיוק כמו זה שמוכרים במקדונלד'ס? ארגנו לכם את הגרסה הביתית עם מעדן הפרי של סנדלפור!
מרכיבים:
1 חבילת בצק עלים מוכן, מופשר לפי הוראות היצרן
1 צנצנת מעדן פרי סנדלפור בטעם פטל
להברשה:
1 ביצה, טרופה
להגשה:
אבקת סוכר
אופן הכנה:
- מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- פותחים את הבצק על משטח העבודה ומרדדים קלות.
- בעזרת גלגלת פיצה או סכין חותכים את הבצק לרוחב מלבנים שווים באורך כ-15 ס"מ.
- מניחים במרכז כל מלבן 1-2 כפיות גדושות של מעדן הפרי וסוגרים את המלבן חצי-חצי מעל המלית.
- מרטיבים קלות את הבצק ומקפלים את השוליים מ-3 הצדדים. מהדקים היטב בעזרת מזלג.
- מסדרים את חתיכות הפאי במרווחים על גבי התבנית ומברישים בביצה.
- בעזרת סכין חדה חורצים 3-4 חריצים בחלקו העליון של כל פאי.
- אופים כ-20-25 דקות, או עד שחתיכות הפאי מזהיבות.
- מצננים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.