הגבינות של נני
פאי כמו במקדונלדס

רוצים להכין פאי בדיוק כמו זה שמוכרים במקדונלד'ס? ארגנו לכם את הגרסה הביתית עם מעדן הפרי של סנדלפור!

 

מרכיבים:

1 חבילת בצק עלים מוכן, מופשר לפי הוראות היצרן

1 צנצנת מעדן פרי סנדלפור בטעם פטל

 

להברשה:

1 ביצה, טרופה

 

להגשה:

אבקת סוכר

 

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. פותחים את הבצק על משטח העבודה ומרדדים קלות.
  3. בעזרת גלגלת פיצה או סכין חותכים את הבצק לרוחב מלבנים שווים באורך כ-15 ס"מ.
  4. מניחים במרכז כל מלבן 1-2 כפיות גדושות של מעדן הפרי וסוגרים את המלבן חצי-חצי מעל המלית.
  5. מרטיבים קלות את הבצק ומקפלים את השוליים מ-3 הצדדים. מהדקים היטב בעזרת מזלג.
  6. מסדרים את חתיכות הפאי במרווחים על גבי התבנית ומברישים בביצה.
  7. בעזרת סכין חדה חורצים 3-4 חריצים בחלקו העליון של כל פאי.
  8. אופים כ-20-25 דקות, או עד שחתיכות הפאי מזהיבות.
  9. מצננים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

 

Scroll to top