סלט ביצים עם חציל שרוף
מצרכים:
1 חציל
6 ביצים קשות, קלופות
2 כפות מיונז
1 כף חרדל Maille
1 שן שום, קלופה
מיץ וגרידה מ-1/2 לימון
2 כפות עלי פטרוזיליה
1 כף עלי שמיר
1/2 פלפל ירוק חריף
להגשה:
פיתה או לאפה, קלויה
אופן הכנה:
- קולים את החציל על אש גלויה עד שבשרו מתרכך וקליפתו משחימה ונשרפת.
- בקערת ערבוב גדולה טוחנים בעזרת בלנדר מוט את כל המרכיבים מלבד הביצים והחציל.
- מוסיפים את הביצים ומועכים קצת, מערבבים בתערובת.
- מוסיפים את בשר החציל השרוף ומערבבים קצת.
- מתבלים במלח ובפלפל שחור, טועמים ומתקנים תיבול.
- מגישים בליווי פיתה או לאפה קלויה.
מתכון: משה שגב
צילום: שני הלוי