שניצל מגבינה? יש דבר כזה. יונית צוקרמן מלמדת איך להכין גבינת חלומי פריכה בציפוי שברי עוגיות מלוחות. ארוחת ערב מקורית וכיפית לכל המשפחה
מצרכים:
500 גרם גבינת חלומי הגבינות של נני
למשרה:
2 כפות מיונז
1 כף חרדל Maille
3 ביצים
1/2 כפית מלח
1/4 פלפל שחור
1/4 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה מתוקה
לציפוי:
עוגיות חטיף עם גבינת גרנה פדאנו
אופן הכנה:
- חותכים את הגבינה למרובעים בעובי 1 ו-1/2 ס”מ.
- בקערה, מערבבים את כל חומרי המשרה. משרים את מרובעי הגבינה במשרה במקרר כשעה.
- במעבד מזון באמצעות פטיש שניצלים, מרסקים את עוגיות החטיף.
- מוציאים את הגבינה מהמשרה, מצפים בפירורי העוגיות ומטגנים בחמאה במחבת.
- מגישים לצד סלט ירוק או סלט ירקות.
מתכון: יונית צוקרמן
צילום: אפיק גבאי