הגבינות של נני
מאפינס פיצה

מאפינס פיצה

הילדים שוב רוצים פיצה ולכם נמאס להזמין אוכל מבחוץ? רות אופק מראה לכם איך מכינים מאפינס פיצה מושלמים ב-20 דקות בלבד

מצרכים ל-15 מאפינס:

50 גרם חמאה, מומסת

1 גביע (250 גרם) קוטג’

100 גרם קוביות גבינת טברנה הגבינות של נני

50 גרם גבינת מוצרלה, מגוררת

1 כף גדושה ממרח עגבניות מיובשות

1 כפית פסטו

1 ו-1/4 כוסות קמח

1 כפית אבקת אפייה

קורט מלח

 

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 160 מעלות במצב טורבו.
  2. מערבבים את כל החומרים למעט הקמח ואבקת האפייה בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים רק עד שהקמח נטמע בתערובת.
  4. מחלקים למנג’טים או לתבנית שקעים משומנת היטב.
  5. אופים כרבע שעה עד שהמאפינס תפוחים וקיסם שננעץ בהם יוצא יבש.

 

מתכון: רות אופק

צילום: נמרוד סונדרס

Scroll to top
X