מאפינס פיצה
הילדים שוב רוצים פיצה ולכם נמאס להזמין אוכל מבחוץ? רות אופק מראה לכם איך מכינים מאפינס פיצה מושלמים ב-20 דקות בלבד
מצרכים ל-15 מאפינס:
50 גרם חמאה, מומסת
1 גביע (250 גרם) קוטג’
100 גרם קוביות גבינת טברנה הגבינות של נני
50 גרם גבינת מוצרלה, מגוררת
1 כף גדושה ממרח עגבניות מיובשות
1 כפית פסטו
1 ו-1/4 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
אופן הכנה:
- מחממים תנור לטמפרטורה של 160 מעלות במצב טורבו.
- מערבבים את כל החומרים למעט הקמח ואבקת האפייה בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים רק עד שהקמח נטמע בתערובת.
- מחלקים למנג’טים או לתבנית שקעים משומנת היטב.
- אופים כרבע שעה עד שהמאפינס תפוחים וקיסם שננעץ בהם יוצא יבש.
מתכון: רות אופק
צילום: נמרוד סונדרס