גבינת מוצרלה כדור
מותג | |
---|---|
מוצא | שוויץ |
מקור | חלב בקר |
סוג | חצי קשה עד קשה |
שומן | 18.5% |
משקל | 125 גר’ |
כשרות | רבנות ראשית |
על המפעל
צוגר ZUGER הוא מפעל משפחתי בצפון מזרח שוויץ. היום ZUGER הוא יצרן הגבינות הטריות הגדול בשוויץ (מוצרלה, ריקוטה, מסקרפונה וכו’). כל זה מסתמך על תנובת חלב השוויצית מן האיכותיים בעולם. 50% מתוצרת המפעל מופנית לייצוא. איך מייצאים גבינות טריות? בהקפאה כמובן! כאן החידוש הבינלאומי שלהם. טכנולוגית קצה בתהליך IQF מיוחד להקפאת מוצרלה ושאר מוצרים. התוצאה: מוצרלה שהופשרה וטעמה טרי כאילו יוצרה זה אתמול!!
על הגבינה
המוצרלה הומצאה בדרום איטליה לפני מאות שנים, וכמו כל אחיותיה כשיטה לשימור עודפי חלב.
אך הפעם לא ביישון הגבינה במערות קרירות אלא בחימום הגבן והפיכתו לעיסה גמישה ממנה חרצו כדורי גבינה לבנבנים. מכאן השם MOZZARELLA , מן השורש MOZZARE באיטלקית שפירושו לחתוך ביד. השיטה הובילה למספר גבינות איטלקיות נוספות כמו הפרובלונה והקצ’קבלו. היום גבינת המוצרלה היא הגבינה הלבנה הטרייה הנצרכת ביותר בעולם כולו!!!
גבינת המוצרלה של ZUGER מגיעה קפואה משוויץ בשיטה ייחודית השומרת על טריות המוצר. כדור מוצרלה של ZUGER לאחר הפשרה במטבח שלנו ירגיש טרי כאילו יוצר ממש אתמול!!
על השולחן
האמת שהרבה לחדש לגבי מה לעשות עם המוצרלה אין. היא הגבינה האולטימטיבית לאפית הפיצה. מומלץ לשלבה בסלטים, פיצות, פשטידות וכריכים.