הגבינות של נני
רביולי גבינת עיזים ברוטב שרי צלוי, שום קונפי ובצל מקורמל

מצרכים ל 4- מנות:

2 חבילות רביולי גבינת עיזים (800 גרם)

4 כפות שמן זית

300 גרם עגבניות שרי אדומות חצויות

3 כפות שום קונפי (מתכון בהמשך)

2 בצלים לבנים פרוסים שטוגנו עד להזהבה

והשחמה בשמן זית

חופן עלי תימין טרי

מלח

פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה:

  1. מכינים שום קונפי – שוטפים היטב ראש שום שלם ומפרקים אותו לשיני שום עם הקליפה (משאירים את הקליפה). מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור בנדיבות וצולים בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות למשך 30 דקות.
  2. מרתיחים סיר מים עם מלח בנדיבות לבישול הרביולי.
  3. במחבת רחבה או סוטאז’ מחממים שמן זית עד שחם מאד.
  4. מוסיפים את העגבניות שרי החצויות וצולים אותן במחבת החמה, מתבלים במלח ופלפל.
  5. כשעגבניות השרי צרובות ושחומות מעט מוסיפים את השום קונפי והבצל המקורמל.
  6. מערבבים מעט, מכבים את האש ומניחים בצד.
  7. מבשלים את הרביולי במי המלח למשך 2 דקות.
  8. מעבירים את הרביולי למסננת ולא שוטפים.
  9. מחזירים את המחבת/סוטאז’ לאש גבוהה ומוסיפים את עלי התימין.
  10. כשהמחבת חמה מאוד מוסיפים את הרביולי, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס ומערבבים בעדינות.
  11. מכבים את האש ומעבירים לצלחות הגשה.

 

Scroll to top
X