הגבינות של נני
שקשוקה עם גבינות וכרישה

גרסה מפנקת של שקשוקה עם גבינות וכרישה, יוצרת מנה נפלאה ומפנקת שכיף להגיש עם המחבת.

4 מנות

מצרכים:

3-4 כרישות גדולות, נקיות וחתוכות בעובי 1 ס”מ

2 שיני שום פרוסות

שמן זית לטיגון

חמאה לטיגון

חופן עלי טימין

100 מ”ל שמנת מתוקה

100 ג’ צ’דר חתוכה לקוביות קטנות

100 ג’ גרנה פדנו מגוררת

100 ג’ ברי לה רוסטיק מפורקת ביד

4 ביצים

 

הכנה:

  1. מחממים תנור ל180 מעלות.
  2. במחבת (שמתאימה גם לתנור וגם להגשה) מחממים מעט שמן וחמאה ומוסיפים טימין ושום. לאחר 2 דקות מוסיפים את הכרישה.
  3. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 35 דקות תוך ערבוב מדי פעם עד שכל הכרישה שחומה, יפה ומתוקה.
  4. מוסיפים את השמנת המתוקה וברגע שהיא רותחת מוסיפים את כל הגבינות.
  5. מוסיפים בייצים חיות על גבי הרוטב
  6. מכניסים לתנור ל15 דקות עד ששחום ומבעבע.

 

קרדיט: שף אריק ברגר, וואלה!

Scroll to top
X