להכין עוד שניצל רגיל? מה פתאום! בואו לגוון את ארוחת הצהריים עם שניצל ספירלת חזה עוף בתוספת נקניק וחרדל טעים
מצרכים:
8 חזה עוף משוטח לשניצלים
16 פרוסות נקניק פסטרמה שאוהבים ואפשר גם נקניק תה או נקניקים יבשים
1/2 צנצנת חרדל דיז’ון maille
2 כוסות קמח
4 ביצים L
2 כוסות פירורי לחם
שמן לטיגון
אופן הכנה:
– מניחים מעל כל חזה עוף 2 פרוסות נקניק ומורחים מעל 1 כפית חרדל דיז’ון. אם רוצים אפשר להניח מעל גם עלי תרד.
– מגלגלים לרולדה הדוקה מהצד הצר כלפי פנימה.
– מצפים את הרולדה בקמח ולאחר מכן בביצה ובפירורי לחם ומניחים בצד. חוזרים על הפעולה עם שאר חזה העוף והנקניק.
– מחממים שמן בגובה 5 ס”מ במחבת רחבה או בסיר רחב ומטגנים את הספירלות מכל הצדדים עד הזהבה.
– חותכים באמצע ומגישים לצד סלט עלים ירוקים או פירה.