הגבינות של נני
רוסטביף סינטה וסלט מאשוויה חריפה

רוסטביף סינטה וסלט מאשוויה חריפה

השילוב בין בשר טוב לירקות צלויים הוא שילוב מנצח – אבי ביטון מלמד אתכם איך להכין מנה קלה ומהירה של סלט ירקות שרופים עם נתחי סינטה צלויים בניחוח תפוז עדין

מצרכים:

לסלט:
3 עגבניות

1 פלפל ירוק חריף

6 שיני שום, קלופות

1 פלפל אדום

1 בצל לבן, קלוף

מלח

¼ כוס שמן זית

מיץ מ- ½ לימון

 

לסינטה:
1 ק"ג סינטה

1 כף שטוחה מלח דק

¼ כוס מים

2 כפות מעדן פרי תפוז

 

אופן הכנה:
1. צולים את הירקות על מנגל לוהט עד להשחמה.

2. קוצצים היטב את הירקות הצלויים.

3. מניחים את הירקות בקערה ומתבלים במלח, לימון ושמן זית.

4. צולים את הסינטה במחבת פסים כ-8 דקות מכל צד.

5. מערבבים מעדן פרי תפוז עם שמן זית, מלח ופלפל ומורחים תוך כדי הצלייה על הרוסטביף.

6. מכינים את הטחינה: טוחנים בבלדנר מוט את כל מרכיבי הטחינה לקבלת מרקם חלק.

7. פורסים דק את הסינטה ומגישים לצד הסלט והטחינה.

 

מתכון: אבי ביטון

Scroll to top