הגבינות של נני
רביולי תרד וריקוטה ברוטב שמנת, בייבי תרד ואורגנו טרי

מצרכים ל 4- מנות:

2 חבילות רביולי תרד ריקוטה (800 גרם)

500 מ"ל שמנת מתוקה 38%

2 כפות שמן זית

600 גרם עלי בייבי תרד

2 שיני שום פרוסות

חופן עלי אורגנו טרי

מלח

פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים סיר מים עם מלח בנדיבות לבישול הרביולי.
  2. במחבת רחבה או סוטאז' מחממים שמן זית עד שחם מאד.
  3. מוסיפים את התרד והשום הפרוס עד שהתרד מאבד מנפחו, מתבלים במלח ופלפל.
  4. מוסיפים את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה.
  5. מנמיכים מעט את האש ומצמצמים את הרוטב במשך 5 דקות ברתיחה עדינה.
  6. מוסיפים מחצית מעלי האורגנו, מערבבים מעט, מכבים את האש ומניחים בצד.
  7. מבשלים את הרביולי במי המלח למשך 2 דקות.
  8. מעבירים את הרביולי למסננת ולא שוטפים.
  9. מחזירים את המחבת/סוטאז' לאש גבוהה.
  10. כשהמחבת חמה מאוד מוסיפים את הרביולי, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס ומערבבים בעדינות.
  11. מכבים את האש, מוסיפים את שארית עלי האורגנו ומעבירים לצלחות הגשה.

 

Scroll to top