הגבינות של נני
רביולי פרמז׳ן וריקוטה ברוטב חמאה, תרד, זוקיני, אגוזי מלך ופרמז׳ן

מצרכים ל4- מנות:

2 חבילות רביולי פרמז’ן וריקוטה 800( גרם)

2 כפות שמן זית

4 כפות חמאה

2 שיני שום פרוסות

2 זוקיני בינוניים פרוסים דק

3 גבעולי בצל ירוק פרוסים באלכסון

400 ג’ עלי בייבי תרד

200 גרם אגוזי מלך קלופים 200 גרם פרמז׳ן מגורד

(מופרדים בשתי קעריות, 100 גרם בכל אחת)

חופן עלי בזיליקום

מלח

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים סיר מים עם מלח בנדיבות לבישול הרביולי.
  2. במחבת רחבה או סוטאז’ מחממים שמן זית וחמאה עד להמסה מלאה של החמאה.
  3. מגביהים את הלהבה ומחכים להשחמה של החמאה.
  4. ברגע שהחמאה מושחמת מכניסים למחבת שום, תרד, זוקיני ובצל ירוק תוך כדי ערבוב.
  5. מתבלים במלח ופלפל.
  6. כשעלי התרד מבושלים והזוקיני מתחיל להזהיב מכבים את האש ומניחים בצד.
  7. מבשלים את הרביולי במי המלח הרותחים למשך 2 דקות.
  8. מעבירים את הרביולי למסננת ולא שוטפים.
  9. מחזירים את המחבת/סוטאז’ לאש גבוהה ומוסיפים את האגוזים.
  10. כשהמחבת חמה מאוד מוסיפים את הרביולי ומערבבים בעדינות תוך כדי פיזור של 100 גרם פרמז׳ן מגורד.
  11. מכבים את האש ומעבירים לצלחות הגשה.
  12. על כל מנת רביולי מפזרים מלמעלה פרמז׳ן מגורד ועלי בזיליקום.
Scroll to top
X