מצרכים ל 4- מנות:
2 חבילות רביולי גבינה במיוחד לילדים (800גרם)
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
מלח
אופן ההכנה:
- מרתיחים סיר מים עם מלח בנדיבות לבישול הרביולי.
- מחממים מחבת ומוסיפים את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים מעט את האש, ממליחים מעט ומצמצמים את השמנת במשך 5 דקות ברתיחה עדינה.
- מכבים את האש ומניחים בצד.
- מבשלים את הרביולי במי המלח למשך 2 דקות.
- מעבירים את הרביולי למסננת ולא שוטפים.
- מחזירים את המחבת/סוטאז' לאש גבוהה.
- כשהמחבת חמה מאוד מוסיפים את הרביולי, מתבלים במעט מלח ומערבבים בעדינות.
- מכבים את האש ומעבירים לצלחות הגשה.