הגבינות של נני
רביולי בטטה ברוטב של שמן זית, בטטה צלויה ואורגנו טרי

מצרכים ל 4- מנות:

2 חבילות רביולי בטטה (800 גרם)

4 כפות שמן זית

קוביות בטטה צלויות (מתכון בהמשך)

בצל סגול צלוי (מתכון בהמשך)

חופן עלי אורגנו טרי

מלח

פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה:

  1. מכינים בטטה צלויה – שוטפים היטב בטטה גדולה או 2 בינוניות (משאירים את הקליפה)
  2. חותכים לקוביות, מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור בנדיבות וצולים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך 20 דקות.
  3. מכינים בצל סגול צלוי – מקלפים את 2 הבצלים סגולים, חותכים לסירות, מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור בנדיבות וצולים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך 15 דקות.
  4. מרתיחים סיר מים עם מלח בנדיבו ת לבישול הרביולי.
  5. במחבת רחבה או סוטאז’ מחממים שמן זי תעד שחם מאד.
  6. מוסיפים את הבטטה הצלויה והבצל הצלוי ומערבבים למשך 2 דקות.
  7. מכבים את האש ומניחים בצד.
  8. מבשלים את הרביולי במי המלח למשך 2 דקות.
  9. מעבירים את הרביולי למסננת ולא שוטפים.
  10. מחזירים את המחבת/סוטאז’ לאש גבוהה ומוסיפים את עלי האורגנו.
  11. כשהמחבת חמה מאוד מוסיפים את הרביולי, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוסומערבבים בעדינות.
  12. מכבים את האש ומעבירים לצלחות הגשה.
Scroll to top
X