הגבינות של נני
קריספיות פרמזן

מצרכים:
1 חבילה גרנה פדנו של אמברוזי
1/2 כפית אבקת שום
1 כפית טימין מיובש (או עלים מ-2 ענפי טימין)
1 כפית אורגנו או שומשום
מעט פלפל שחור טחון גס

אופן הכנה:
– מגרדים את הגבינה על החלק הדק בפומפייה ומעבירים לקערה.

קריספיות פרמזן
– מערבבים את הגבינה עם אבקת שום ומניחים תלוליות מהגבינה המתובלת על תבנית תנור עם נייר אפייה. משטחים לדיסקית עגולה.
– מפזרים מעט טימין, אורגנו ופלפל שחור (אפשר להמיר בשומשום) ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 5-7 דקות או עד שהשוליים זהובים.
– מאפשרים לגבינה להתקרר לגמרי ולהתייצב ורק אז זוללים כמו עוגיות, מפזרים על סלט או שומרים בקופסה סגורה.

קריספיות פרמזן

Scroll to top
X