קרואסון האוורירי טומן בחובו שילוב ניגודים מענג: גבינת עיזים חצי קשה ומעט מלוחה וריבת פטל מתוקה עם נגיעה חריפה.
חומרים ל-4 כריכים:
4 יחידות של קרואסון חמאה איכותי
4 כפות מעדן פרי פטל של סן דלפור
100 גרם גבינת קברה פרוסה
1 פלפל חריף פרוס דק
1 כף קליפת לימון מגוררת
חופן עלי בייבי
מלח ופלפל שחור גרוס
שמן זית
הוראות הכנה:
• חוצים את הקרואסון, מורחים מעדן פרי על החלק התחתון ומניחים פרוסות גבינה.
• מפזרים פרוסות פלפל, קליפת לימון ועלי בייבי. מזלפים שמן זית, סוגרים ומגישים.
קרדיט: מגזין על השולחן