הגבינות של נני
“קורנדוג” חריף עם מיונז ליים ונענע

קורנדוג היא נקניקייה בציפוי פריך מטוגנת בשמן עמוק שהגיעה אלינו ממטבח אמריקאי מושחת. כאן בגרסה חריפה ומוגשת לצד מיונז ביתי משודרג

 

מצרכים:

  • 6 נקניקיות איכותיות
  • קורנפלור לציפוי
  • 2 ליטר שמן קנולה לטיגון עמוק
  • 6 שיפודי עץ
  • לציפוי
  • 110 גרם (1/2 כוס + 4 כפות) קמח לבן
  • 70 גרם (1/2 כוס) קמח תירס אינסטנט
  • 1 כפית שטוחה אבקת אפייה
  • 1/2 1 כפות תערובת תבלין גריל
  • 1 כפית מלח
  • 1 ביצה
  • 1/2 כוס גרגירי תירס מתוק משומר, מסונן
  • 120 מ”ל (1/2 כוס) קרם קוקוס
  • 2 בצלים ירוקים, החלק הירוק
  • 1 פלפל צ’ילי אדום חריף

למיונז

  • 3 כפות מיונז Maille
  • 1/2 כף חרדל דיז’ון מקורי של Maille
  • 2 כפות מים
  • 1 כפית דבש
  • 1 ליים / לימון, מיץ וקליפה
  • 1 צרור עלי נענע, קצוצים דק

 

 

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה את הקמח, קמח התירס, אבקת האפייה, התבלינים והמלח. מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב.
  2. טוחנים בכוס בבלנדר את התירס, קרם הקוקוס, הבצל הירוק והצ’ילי למרקם חלק ומעבירים לקערת היבשים. מערבבים למרקם אחיד ומחזירים לכוס הבלנדר. טוחנים למרקם חלק ואחיד. מעבירים לכוס עמוקה.
  3. מכינים את המיונז: מערבבים היטב את המיונז של Maille, חרדל הדיז’ון של Maille , המים, הדבש, מיץ וקליפת הליים / לימון והנענע עד לקבלת מיונז אחיד.
  4. מחממים שמן עמוק ל-180 מעלות.
  5. מגלגלים את הנקניקיות בקורנפלור, משפדים כל נקניקיה על שיפוד, טובלים בציפוי (בכוס) ומטגנים 3-4 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
  6. מגישים לצד המיונז.
Scroll to top
X