קורנדוג היא נקניקייה בציפוי פריך מטוגנת בשמן עמוק שהגיעה אלינו ממטבח אמריקאי מושחת. כאן בגרסה חריפה ומוגשת לצד מיונז ביתי משודרג
מצרכים:
- 6 נקניקיות איכותיות
- קורנפלור לציפוי
- 2 ליטר שמן קנולה לטיגון עמוק
- 6 שיפודי עץ
- לציפוי
- 110 גרם (1/2 כוס + 4 כפות) קמח לבן
- 70 גרם (1/2 כוס) קמח תירס אינסטנט
- 1 כפית שטוחה אבקת אפייה
- 1/2 1 כפות תערובת תבלין גריל
- 1 כפית מלח
- 1 ביצה
- 1/2 כוס גרגירי תירס מתוק משומר, מסונן
- 120 מ"ל (1/2 כוס) קרם קוקוס
- 2 בצלים ירוקים, החלק הירוק
- 1 פלפל צ'ילי אדום חריף
למיונז
- 3 כפות מיונז Maille
- 1/2 כף חרדל דיז'ון מקורי של Maille
- 2 כפות מים
- 1 כפית דבש
- 1 ליים / לימון, מיץ וקליפה
- 1 צרור עלי נענע, קצוצים דק
אופן ההכנה:
- מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה את הקמח, קמח התירס, אבקת האפייה, התבלינים והמלח. מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב.
- טוחנים בכוס בבלנדר את התירס, קרם הקוקוס, הבצל הירוק והצ'ילי למרקם חלק ומעבירים לקערת היבשים. מערבבים למרקם אחיד ומחזירים לכוס הבלנדר. טוחנים למרקם חלק ואחיד. מעבירים לכוס עמוקה.
- מכינים את המיונז: מערבבים היטב את המיונז של Maille, חרדל הדיז'ון של Maille , המים, הדבש, מיץ וקליפת הליים / לימון והנענע עד לקבלת מיונז אחיד.
- מחממים שמן עמוק ל-180 מעלות.
- מגלגלים את הנקניקיות בקורנפלור, משפדים כל נקניקיה על שיפוד, טובלים בציפוי (בכוס) ומטגנים 3-4 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
- מגישים לצד המיונז.