הגבינות של נני
קובייה הונגרית

קובייה הונגרית

מזג האוויר הקיצי בחוץ עושה חשק למנת פירות כיפית וטעימה. שי-לי ליפא מלמדת אתכם להכין קוביית פירות קיץ עם גבינה מלוחה שמתאימה בדיוק לאירוח קליל

מצרכים לקובייה גדולה:

½ אבטיח, ללא קליפה

2 קיווי, קלוף

1 קופסה קוביות גבינת טברנה הגבינות של נני

 

לקישוט:

עלי נענע

 

 

אופן הכנה:

  1. חותכים את האבטיח לקוביות בגודל 2 ס”מ.
  2. חותכים את הקיווי לקוביות בגודל 2 ס”מ.
  3. מסדרים קומה ראשונה לקובייה: מניחים קוביית אבטיח במרכז צלחת ריבוע שטוחה. מניחים משני צידי הקובייה שתי קוביות גבינה ושתי קוביות קיווי לקבלת צורה של פלוס (סה”כ 5 קוביות: אחת של אבטיח במרכז ועוד שתיים של קיווי ושתיים של גבינה, לכל כיוון). משלימים עם עוד קוביות אבטיח לצורת ריבוע של 3*3.
  4. מסדרים קומה שנייה לקובייה: על כל קוביות אבטיח מניחים קובית קיווי. על כל קוביות קיווי מניחים קוביית גבינה, ועל כל קוביית גבינה מניחים קוביית אבטיח.
  5. מסדרים קומה שלישית לקובייה ומגישים: על כל קוביית אבטיח מניחים קוביית גבינה. על כל קוביית גבינה מניחים קוביית קיווי, ועל כל קוביית קיווי מניחים קוביית אבטיח.
  6. מפזרים מעל עלי נענע ומגישים מיד.

 

מתכון: שי-לי ליפא

צילום: נועם פריסמן

 

 

 

Scroll to top
X