הגבינות של נני
צ’יפס עם רוטב גבינה

צ’יפס עם רוטב גבינה

חשבתם שצ’יפס זה הדבר הכי מושחת שיש? חשבו שנית. במיוחד לרגל יום הצ’יפס הבינלאומי, קבלו מתכון לצ’יפס ברוטב גבינה עשיר וקטיפתי. לא תוכלו להפסיק לאכול

 

מצרכים:

4 תפוחי אדמה, קלופים

שמן קנולה, לטיגון

מלח

 

לרוטב גבינה:

100 גרם גבינת בורסאן בטעם טבעי

2 שיני שום, קלופות

1/2 כוס חלב

1/2 כפית מלח

1/3 כוס גבינת צ’דר הגבינות של נני, מגוררת

1/3 כוס גבינה שוויצרית הגבינות של נני, מגוררת

 

אופן הכנה:

  1. מכינים את הצ’יפס:
  • בסיר גדול או בצ’יפסר מחממים שמן לטיגון עמוק.
  • חותכים את תפוחי האדמה לצ’יפסים באיזה עובי שמעדיפים.
  • כשהשמן חם, מטגנים בו את הצ’יפס עד שהוא נעשה זהוב, מוכן מבפנים וקראנצ’י מבחוץ.
  • מוציאים לנייר סופג ומתבלים במלח.
  1. בינתיים, מכינים את רוטב הגבינה:
  • בסיר קטן שמים את גבינת השמנת ומחממים אותה.
  • כותשים את שיני השום ומוסיפים לסיר יחד עם החלב והמלח. מערבבים.
  • כשהנוזל רותח, מוסיפים את הגבינות ומערבבים היטב עד שהרוטב מסמיך.
  1. מגישים: שופכים את תערובת הגבינות על הצ’יפס ומגישים חם.
Scroll to top
X