פשטידת קישואים דיאטטית
חזרתם הביתה מהעבודה וכל מה שמתחשק לכם זה להזמין אוכל? חשבו שוב – שר פיטנס במתכון לפשטידת קישואים דלת קלוריות שמכינים בקלי קלות
מצרכים:
3 קישואים
2 בצלים לבנים, קלופים
1 כף שמן זית
1 קופסה (250 גרם) קוטג’
3 כפות גבינת גאודה מגורדת של נני
3 ביצים
1/2 כוס קמח תופח
1/3 צרור עלי פטרוזיליה, קצוצים דק
מלח ופלפל שחור
תרסיס שמן זית
אופן הכנה:
– מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
– מגרדים את הקישואים על פומפייה.
– פורסים את הבצל לרצועות דקות ומטגנים בשמן זית עד הזהבה.
– בקערה גדולה מערבבים קוטג’, גבינת גאודה, ביצים, קמח, פטרוזיליה ותבלינים.
– מוסיפים את הבצל והקישואים ומערבבים היטב.
– מעבירים לתבנית בגודל 20X30, משומנת היטב בתרסיס שמן, ואופים בתנור 40 דקות.
מתכון: שר פיטנס
צילום: נמרוד סונדרס