הגבינות של נני

פסטרמה ביתית בחרדל ודבש

מצרכים:
1 נתח חזה הודו נקבה שלם

להשרייה:
4 כוסות מים
4 כפות מלח
4 כפות סילאן או סוכר

לתיבול:
2 כפות חרדל סקוויז MAILLE
4 כפות דבש
3 כפות שמן זית
1 כף חרדל סקוויז גרגירים MAILLE
1/2 כפית פפריקה

אופן הכנה:
– בסיר גדול שמים מים, מלח וסילאן ומביאים לרתיחה. מצננים.
– מכניסים פנימה את החזה הודו, סוגרים במכסה ושומרים במקרר למשך הלילה או ל-10 שעות לפחות.
– בקערה קטנה מערבבים את כל מצרכי התיבול.

פסטרמה ביתית בחרדל ודבש פסטרמה ביתית בחרדל ודבש
– מייבשים את חזה ההודו מהנוזלים ומורחים את התיבול בנדיבות על כל המעטה החיצוני.

פסטרמה ביתית בחרדל ודבש
– מניחים על תבנית עם נייר אפייה וצולים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 30 דקות או עד שהחלק החיצוני זהוב ואם לוחצים על הבשר הוא יציב.
– מצננים היטב ורק אז פורסים ומגישים בתוך סנדביץ’ או לצד תוספת כמו אורז או פירה.
פסטרמה ביתית בחרדל ודבש

Scroll to top
X