הגבינות של נני
פסטה פנה עם קישואים, זיתים ולימון

פסטה פנה עם קישואים, זיתים ולימון

פסטה צמחונית עם קישואים, טפנד זיתים וארומה נפלאה של לימון. ארוחה אביבית נפלאה שמכינים ב-10 דקות

 

מצרכים:

500 גרם פסטה פנה

4 קישואים

3 שיני שום, קלופות

4 כפות שמן זית

6 עלי מרווה

1 כף צלפים

מיץ לימון מ-1 לימון

גרידת לימון מ-1 לימון

2 כפות טפנד

1/2 כפית שבבי צ’ילי

מלח

פלפל שחור

50 גרם גבינת גרנה פדנו, מגוררת

 

אופן הכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. שומרים בצד.
  2. חותכים את הקישואים לפרוסות אלכסוניות בעובי 1 ס”מ.
  3. כותשים את השום.
  4. במחבת סוטאז’ מחממים שמן זית. מוסיפים את עלי המרווה ומטגנים כחצי דקה.
  5. מוסיפים את פרוסות הקישואים וצורבים עד שהן מזהיבות מעט.
  6. מוסיפים את הצלפים והשום הכתוש, מערבבים, מוסיפים מיץ וגרידת לימון ומערבבים. מוסיפים טפנד, שבבי צ’ילי, מלח ופלפל שחור.
  7. מוסיפים את הפסטה המבושלת, מערבבים, מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים מעל את גבינת גרנה פדנו המגוררת.

 

מתכון: ישראל אהרוני

צילום: נמרוד גנישר

 

Scroll to top
X