הגבינות של נני

קצת על פסטה נונה

המפעל של פסטה נונה הוקם בשנת 2005 במושב דלתון שבגליל העליון, במטרה ליצור פסטה טרייה ומצוננת מרכיבים אמיתיים בלבד, עפ”י ידע איטלקי ארוך שנים. כיום, זהו המפעל המוביל בישראל בתחומו. סוד הטעם של פסטה נונה מתחיל בעובדה שכל הפסטות המיוצרות במפעל הן טריות, ללא חומרים משמרים, מקמח דורום איטלקי ומילוי מירקות ישראלים טריים בלבד. כל הפסטות אינן עוברות בישול, כך שהלקוח בקצה יכול לקבוע את מידת הבישול האהובה עליו. כל הפסטות של “פסטה נונה” משתלבות עם כל רוטב, ומחמיאות לו מבלי לגנוב את ההצגה.

המוצרים שלנו

רביולי גבינה במיוחד לילדים

משקל: 400 גרם.
זמן הכנה: 2 דקות במים רותחים ומומלחים

רביולי גבינת עיזים

משקל: 400 גרם.
זמן הכנה: 2 דקות במים רותחים ומומלחים

רביולי תרד וריקוטה

משקל: 400 גרם.
זמן הכנה: 2 דקות במים רותחים ומומלחים

רביולי פרמזן וריקוטה

משקל: 400 גרם.
זמן הכנה: 2 דקות במים רותחים ומומלחים

ניוקי תפוח אדמה מצונן

משקל: 400 גרם.
זמן הכנה: 2 דקות במים רותחים ומומלחים

רביולי בטטה

משקל: 400 גרם.
זמן הכנה: 2 דקות במים רותחים ומומלחים

רביולי פטריות ופרמזן

משקל: 400 גרם.
זמן הכנה: 2 דקות במים רותחים ומומלחים

ארנצ׳יני גבינות

משקל: 250 גרם.
זמן הכנה: טיגון בשמן עמוק למספר דקות

ארנצ׳יני פטריות

משקל: 250 גרם.
זמן הכנה: טיגון בשמן עמוק למספר דקות

מתכונים

Scroll to top
X