הגבינות של נני
פסטה זוקיני ברוטב פסטו עם גבינת טברנה

 

מצרכים ל-4 מנות:

  • 6 זוקיני בינוניים
  • 1 כף שמן זית
  • 4 כפות ממרח פסטו
  • קליפה מגוררת דק מ-1/2 לימון
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס

 

להגשה:

  • 100 גרם קוביות גבינת טברנה הגבינות של נני
  • עלי בזיליקום

 

 

אופן הכנה:

  1. בעזרת קולפן מיוחד לג’וליאנים או סכין מיוחדת במנדולינה פורסים את הזוקיני לרצועות דקות וארוכות כמו ספגטי.
  2. מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית וזוקיני ומקפיצים 3-2 דקות תוך כדי בחישה עד שהזוקיני מתחיל להתרכך.
  3. מוסיפים ממרח פסטו וקליפת לימון, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים. מקפיצים עוד כדקה למיזוג טעמים.
  4. מפוררים מעל קוביות גבינת טברנה, מפזרים עלי בזיליקום ומגישים מיד.

 

 

מתכון: שי-לי ליפא

צילום: Fun food

 

 

Scroll to top
X