הגבינות של נני

 

מצרכים:

  • 1 חבילה פסטה פנה
  • 2 מיכלים (500 מ”ל) שמנת מתוקה
  • 1/2 כפית מלח
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 100 גרם גבינת איבריקו הגבינות של נני
  • 100 גרם גבינת צ’דר כתום הגבינות של נני
  • 100 גרם גבינת בורסאן בטעם טבעי
  • 100 גרם גבינת ברס בלו
  • 30 גרם גבינת גרנה פדנו

 

אופן הכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים, מוסיפים 1 כפית שמן זית, מערבבים ושומרים בצד.
  2. בסיר קטן מחממים את השמנת המתוקה עד לסף רתיחה.
  3. בינתיים, מגררים את כל הגבינות הקשות.
  4. כשהשמנת כמעט רותחת, מוסיפים את כל הגבינות מלבד הגרנה פדנו ומערבבים היטב עד שהן נמסות.
  5. מתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
  6. מעבירים את הפסטה לצלחות הגשה, מגררים מעל גרנה פדנו ומגישים.

 

מתכון: יונית צוקרמן

צילום: אפיק גבאי

Scroll to top
X