הגבינות של נני
פלפלונים ממולאים בגבינות וקרם פלפלים קלויים

פלפלונים ממולאים בגבינות וקרם פלפלים קלויים

מפגש פסגה קולינרי: פלפלים ממולאים — קלאסיקה מהמטבח הבלקני — ששידכנו להם גבינה צרפתית (בורסן) לצד גבינה ספרדית.

 

 

חומרים ל-6-4 מנות:

12 פלפלונים צבעוניים

1 חבילה גבינת Boursin au Poivre פלפל שחור

2 כפות גבינת Manchego מגוררת

3 כפות שמן זית לטיגון

לקרם פלפלים:

3 פלפלים אדומים קלויים (אפשר לקנות מוכנים במעדנייה בסופר)

3 כפות שמן זית

מלח

הוראות הכנה:

  1. מכינים קרם פלפלים: מרסקים פלפלים קלויים במעבד מזון ותוך כדי פעולה יוצקים שמן זית ליצירת אמולסיה אחידה. מתבלים במלח. אפשר להכין מראש ולשמור במקרר, מכוסה בשמן, עד שבועיים.
  2. מכינים את הפלפלים הממולאים: מערבבים גבינת בורסן פלפל שחור עם מנצ’גו.
  3. חורצים שסע בכל פלפלון לאורכו וממלאים בכפית גדושה מהתערובת.
  4. מחממים מחבת עם מעט שמן זית וצולים את הפלפלים הממולאים לחריכה קלה וחימום כדקה-שתיים מכל צד.
  5. מגישים חם או בטמפ’ החדר לצד קרם פלפלים.

 

עיצוב: עמית פרבר
צילום:דניאל לילה
מתכונים: אורלי פלאי ברונשטיין
הפקה: על השולחן מרכז גסטרונומי

Scroll to top
X