הגבינות של נני
פיצה פסטו ובייבי מוצרלה

רוצים להכין מנה משגעת של פיצה פסטו עם בייבי מוצרלה מהגבינות של נני? הגעתם למקום הנכון!

מצרכים לבצק פיצה:
1/2 קילו קמח לבן או קמח לפיצה
1 ו-1/2 כוסות מים פושרים
1 כף סוכר
1 כף שמרים יבשים או 3 כפות שמרים טריים
1/3 כוס שמן זית
1 כפית שטוחה מלח

מצרכים לתוספות:
1 צנצנת רוטב פסטו מוכן
2 חבילות בייבי מוצרלה, הגבינות של נני
1 סלסלה עגבניות שרי (בכל צבע שאוהבים)
1/3 צרור עלי בזיליקום

תוספות אופציונליות נוספות:
1 בצל סגול
זיתים שחורים פרוסים

אופן הכנה:
– בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, מים, סוכר ושמרים ולשים במשך 3 דקות.
– מוסיפים שמן זית ומלח ולשים במשך 5 דקות נוספות עד שנוצר בצק אלסטי.
– מכסים ומתפיחים במשך שעה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
– חותכים את העגבניות לחצי.
– מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ומרדדים כל חלק לעיגול בעובי 1/2 ס”מ.

פיצה פסטו ובייבי מוצרלה
– מעבירים לתבנית תנור עם נייר אפייה בתחתית.
– מורחים רוטב פסטו על הבצק, מקפידים להשאיר שוליים מסביב, ומפזרים מעל בייבי מוצרלה, עגבניות שרי חתוכות ותוספות אחרות שאוהבים כמו רצועות בצל סגול, זיתים או תלוליות של גבינת בורסן.

פיצה פסטו ובייבי מוצרלה פיצה פסטו ובייבי מוצרלה
-אופים בתנור שחומם לטמפרטורה הכי גבוהה, בטורבו, במשך 8-10 דקות או עד שהפיצה זהובה מאוד.
– מפזרים עלי בזיליקום ומגישים חם חם.

Scroll to top
X