כדורי בצק ממולאים בגבינה מתוקה עם מעדן פרי של סנדלפור- קינוח רומני קלאסי ואהוב במיוחד
מצרכים:
2 כוסות קמח לבן
250 גרם גבינת טוב טעם
2 ביצים
קליפת לימון מגוררת מ-1 לימון
1 כפית סודה לשתייה
2 כפות גדושות סוכר
שמן לטיגון
מעדן פרי סנדלפור – שזיפים
אופן הכנה:
מערבבים בקערה את כל החומרים מלבד השמן לטיגון, השמנת והריבה. מכסים ומשהים כחצי שעה.
יוצרים מהבצק כדורים בגודל כדורי פינג פונג ומטגנים בסיר/מחבת עם שמן על להבה בינונית עד להשחמה.
מעבירים לנייר סופג.
מזריקים פנימה את מעדן השזיפים, אפשר להגיש עם שמנת.