הגבינות של נני
פאפאנש

כדורי בצק ממולאים בגבינה מתוקה עם מעדן פרי של סנדלפור- קינוח רומני קלאסי ואהוב במיוחד

מצרכים:

2 כוסות קמח לבן

250 גרם גבינת טוב טעם

2 ביצים

קליפת לימון מגוררת מ-1 לימון

1 כפית סודה לשתייה

2 כפות גדושות סוכר

שמן לטיגון

מעדן פרי סנדלפור – שזיפים

 

אופן הכנה:

מערבבים בקערה את כל החומרים מלבד השמן לטיגון, השמנת והריבה. מכסים ומשהים כחצי שעה.

יוצרים מהבצק כדורים בגודל כדורי פינג פונג ומטגנים בסיר/מחבת עם שמן על להבה בינונית עד להשחמה.

מעבירים לנייר סופג.

מזריקים פנימה את מעדן השזיפים, אפשר להגיש עם שמנת.

 

Scroll to top