הגבינות של נני
עוגיות רוגלך מבצק פריך במילוי מעדן תות וקוקוס

מצרכים:
2 ו-1/2 כוסות קמח תופח
3 כפות סוכר לבן
1 כפית תמצית וניל איכותית
גרידת לימון מ-1/2 לימון (או תפוז)
100 גרם חמאה קרה אלוויר
1 גביע שמנת חמוצה
1/3 כוס שמן
1 צנצנת מעדן פרי תות
1/2 כוס קוקוס לבן

אופן הכנה:
– בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את כל המצרכים פרט למעדן הפרי והקוקוס. מערבלים עד שנוצר בצק.
– משטחים מעט ועוטפים בניילון נצמד. מעבירים למקרר למשך חצי שעה לפחות.
– מוציאים מהמקרר ומחלקים ל-2 חלקים.
– מרדדים על שיש מקומח לעלה דק ומורחים מעדן פרי תות. מפזרים מעל קוקוס.

עוגיות רוגלך מבצק פריך במילוי מעדן תות וקוקוס
– חותכים למשולשים באורך 10 ס”מ ומגלגלים לרוגלך.

עוגיות רוגלך מבצק פריך במילוי מעדן תות וקוקוס

עוגיות רוגלך מבצק פריך במילוי מעדן תות וקוקוס
– מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20-25 דקות או עד שהרוגלך מתחילים להזהיב. הם ישארו בהירים וזה בסדר.
– מצננים לגמרי ורק אז מפדרים באבקת סוכר ומעבירים לצנצנת.

עוגיות רוגלך מבצק פריך במילוי מעדן תות וקוקוס

הערות ושדרוגים
– במקום מעדן פרי תות אפשר להשתמש בכל פרי אחר שאוהבים.
– לא אוהבים קוקוס? אפשר להמיר באגוזים קצוצים דק.
– לבצק יותר נימוח בפה ממירים 1/2 מכמות הקמח בקורנפלור.

Scroll to top
X