עוגיות גבינה מלוחות
מצרכים:
200 גרם קמח לבן
100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
1 גבעול רוזמרין
2 חלמונים
1/2 כפית מלח
100 גרם גבינת צ’דר הגבינות של נני
אופן הכנה:
- במעבד מזון שמים את כל המרכיבים מלבד הגבינה ומעבדים בפולסים.
- מוציאים, מאחדים לכדור, עוטפים בניילון נצמד ומקררים כשעה במקרר.
- מרדדים את הבצק על משטח מקומח, מעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל את הגבינה.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד שהבצק מזהיב.
- מוציאים מהתנור, מצננים מעט ושוברים לעוגיות.
- מגישים לצד גבינה למריחה, לבאנה או גבינה לבנה.
מתכון: שגב משה
צילום: נמרוד גנישר