הגבינות של נני
עוגיות גבינה מלוחות

עוגיות גבינה מלוחות

מצרכים:

200 גרם קמח לבן

100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות

1 גבעול רוזמרין

2 חלמונים

1/2 כפית מלח

100 גרם גבינת צ’דר הגבינות של נני

 

אופן הכנה:

  1. במעבד מזון שמים את כל המרכיבים מלבד הגבינה ומעבדים בפולסים.
  2. מוציאים, מאחדים לכדור, עוטפים בניילון נצמד ומקררים כשעה במקרר.
  3. מרדדים את הבצק על משטח מקומח, מעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל את הגבינה.
  4. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד שהבצק מזהיב.
  5. מוציאים מהתנור, מצננים מעט ושוברים לעוגיות.
  6. מגישים לצד גבינה למריחה, לבאנה או גבינה לבנה.

 

מתכון: שגב משה
צילום: נמרוד גנישר

 

Scroll to top
X