הגבינות של נני
סמבוסק גבינות מקמח כוסמין

סמבוסק גבינות מקמח כוסמין

בצק שמרים מעולה ממולא בתערובת גבינות משגעת – הסמבוסק של יונית צוקרמן יהיה הכוכב הבא באירוח שלכם. מתכון שמכינים בקלי קלות עם קמח מלא וגבינות נפלאות

 

מצרכים:

לבצק:

1 ק”ג קמח כוסמין מלא

2 כפות שמרים יבשים

4 כפות סוכר

2 ו-3/4 כוסות מים

1/2 כוס שמן קנולה

1 כף מלח

 

למילוי:

150 גרם גבינת בורסאן בטעם שום ועשבי תיבול

150 גרם קוביות גבינת טברנה הגבינות של נני

150 גרם גבינת מוצרלה

150 גרם צ’דר כתום

 

לקישוט:

1 ביצה, טרופה

שומשום או פרג

 

אופן הכנה:

  • שמים בקערת מיקסר את כל רכיבי הבצק מלבד המלח. מתחילים לעבד את הבצק במהירות גבוהה במשך 5 דקות, עד שנוצר גוש בצק. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש כ-7 דקות להיווצרות גלוטן בבצק.
  • משמנים קלות את פני הבצק, עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
  • מערבבים את כל חומרי המילוי בקערה.
  • בתום ההתפחה, קורצים 18 כדורים מהבצק. בעזרת מערוך, פותחים כל כדור לעיגול שטוח.

סמבוסק גבינות מקמח כוסמין

  • מניחים בכל עיגול בצק 1-2 כפות מלית, מקפלים לחצי ומהדקים בידיים או בעזרת מזלג.

סמבוסק גבינות מקמח כוסמין סמבוסק גבינות מקמח כוסמין סמבוסק גבינות מקמח כוסמין

  • מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
  • מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה, מניחים את עיגולי הבצק הממולאים, מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום או פרג. מניחים להתפחה של חצי שעה.
  • אופים בתנור החם עד הזהבה.

 

מתכון: יונית צוקרמן

צילום: אפיק גבאי

 

Scroll to top
X