הגבינות של נני
סלט עלים עם גבינות של נני

סלט עלים עם הגבינות של נני

מצרכים לסלט:

1 ראש חסה סלנובה

1 בוק צ’וי

1 ראש חסה רומית

נבטי אפונה

1 אנדיב

 

לרוטב:

1 כף חרדל של maille

3 כפות דבש

4 כפות חומץ פטל

1 שן שום, קלופה

1/2 כפית מלח

1 כוס שמן זית

 

להגשה:

1 גליל גבינת עיזים טרייה – הגבינות של נני

1 משולש גבינת ברי- הגבינות של נני

פרוסות צנימים או טוסטונים

מעדן פרי תפוזים של סנדלפור

 

אופן הכנה:

  1. מכינים את הרוטב: בעזרת בלנדר מוט, טוחנים את כל המצרכים לרוטב חלק. טועמים ומתקנים תיבול.
  2. מרכיבים את המנה: מערבבים בעדינות את העלים עם הרוטב ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מעל קרעי גבינת עיזים וגבינת ברי ומגישים בליווי טוסטונים ומעדן סנדלפור בטעם תפוזים.

 

 

מתכון: משה שגב

צילום: שני הלוי

Scroll to top
X