סלט עלים עם הגבינות של נני
מצרכים לסלט:
1 ראש חסה סלנובה
1 בוק צ'וי
1 ראש חסה רומית
נבטי אפונה
1 אנדיב
לרוטב:
1 כף חרדל של maille
3 כפות דבש
4 כפות חומץ פטל
1 שן שום, קלופה
1/2 כפית מלח
1 כוס שמן זית
להגשה:
1 גליל גבינת עיזים טרייה – הגבינות של נני
1 משולש גבינת ברי- הגבינות של נני
פרוסות צנימים או טוסטונים
מעדן פרי תפוזים של סנדלפור
אופן הכנה:
- מכינים את הרוטב: בעזרת בלנדר מוט, טוחנים את כל המצרכים לרוטב חלק. טועמים ומתקנים תיבול.
- מרכיבים את המנה: מערבבים בעדינות את העלים עם הרוטב ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מעל קרעי גבינת עיזים וגבינת ברי ומגישים בליווי טוסטונים ומעדן סנדלפור בטעם תפוזים.
מתכון: משה שגב
צילום: שני הלוי