הגבינות של נני
סלט סלק עם ברס בלו ורימונים

כל בית צריך מרפסת ובכל ארוחה צריך סלט. אהרוני מכין לכם סלט משגע של סלקים צלויים עם וויניגרט מתקתק וגבינה כחולה. מנה חגיגית ומושלמת לאירוח

מצרכים:

6 סלקים, קלופים

100 גרם גבינת ברס בלו

1/2 כוס אגוזי לוז קלויים, שבורים

1 צרור עלי אנדיב לבן

1 צרור עלי אנדיב אדום

 

לוויניגרט:

1 כף רכז רימונים

3 כפות שמן זית

1 כף חומץ בלסמי

1 כף סירופ מייפל

מעט שבבי צ’ילי

מלח

פלפל שחור גרוס

 

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 190 מעלות.
  2. אופים את הסלקים בתנור החם עד שסכין ננעצת בהם בקלות.
  3. חותכים את הסלקים לפלחים.
  4. מערבבים את חומרי הוויניגרט בצנצנת קטנה או בקערה.
  5.  מערבבים את הוויניגרט עם הסלקים.
  6. שמים בצלחת הגשה או בקערה עלי אנדיב, סלקים בוויניגרט, מפזרים מעל גבינת ברס בלו ומסיימים באגוזי לוז קלויים.

 

מתכון: ישראל אהרוני

צילום: נמרוד גנישר

 

Scroll to top
X