הגבינות של נני
סלט סלק אדום

סלט סלק אדום

השילוב בין הסלק החמצמץ לגבינה כחולה עשירה הוא שילוב מנצח. יונית צוקרמן מכינה לכם סלט צבעוני וטעים עם אגוזים, חמוציות ורוטב משגע

 

מצרכים:

3 סלקים מבושלים באריזת ואקום

250 גרם גבינת ברס בלו

100 גרם אגוזי מלך

100 גרם חמוציות

1/3 צרור עלי כוסברה

 

לרוטב:

מיץ מ-1/2 לימון

2 כפות שמן זית

2 כפות שמן קנולה

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

1 כפית סוכר

1 כפית חרדל Maille

 

לקישוט:

עוגיות חטיף עם גבינת עיזים

 

 

אופן הכנה:

  1. חותכים את הסלקים לקוביות.
  2. קוצצים גס את אגוזי המלך, החמוציות והכוסברה.
  3. מפוררים את הגבינה הכחולה.
  4. שמים את כל המרכיבים בקערת הגשה ומערבבים.
  5. בצנצנת קטנה, שמים את כל מרכיבי הרוטב. משקשקים את הצנצנת ושופכים את הרוטב על הסלט. מערבבים היטב.
  6. מפוררים עוגיות חטיף מעל הסלט ומגישים.

 

מתכון: יונית צוקרמן

צילום: אפיק גבאי

 

Scroll to top
X