סלט סלק אדום
השילוב בין הסלק החמצמץ לגבינה כחולה עשירה הוא שילוב מנצח. יונית צוקרמן מכינה לכם סלט צבעוני וטעים עם אגוזים, חמוציות ורוטב משגע
מצרכים:
3 סלקים מבושלים באריזת ואקום
250 גרם גבינת ברס בלו
100 גרם אגוזי מלך
100 גרם חמוציות
1/3 צרור עלי כוסברה
לרוטב:
מיץ מ-1/2 לימון
2 כפות שמן זית
2 כפות שמן קנולה
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית סוכר
1 כפית חרדל Maille
לקישוט:
עוגיות חטיף עם גבינת עיזים
אופן הכנה:
- חותכים את הסלקים לקוביות.
- קוצצים גס את אגוזי המלך, החמוציות והכוסברה.
- מפוררים את הגבינה הכחולה.
- שמים את כל המרכיבים בקערת הגשה ומערבבים.
- בצנצנת קטנה, שמים את כל מרכיבי הרוטב. משקשקים את הצנצנת ושופכים את הרוטב על הסלט. מערבבים היטב.
- מפוררים עוגיות חטיף מעל הסלט ומגישים.
מתכון: יונית צוקרמן
צילום: אפיק גבאי