הגבינות של נני
סלט ביצים עם חציל שרוף

סלט ביצים עם חציל שרוף

מצרכים:

1 חציל

6 ביצים קשות, קלופות

2 כפות מיונז

1 כף חרדל Maille

1 שן שום, קלופה

מיץ וגרידה מ-1/2 לימון

2 כפות עלי פטרוזיליה

1 כף עלי שמיר

1/2 פלפל ירוק חריף

 

להגשה:

פיתה או לאפה, קלויה

 

אופן הכנה:

  1. קולים את החציל על אש גלויה עד שבשרו מתרכך וקליפתו משחימה ונשרפת.
  2. בקערת ערבוב גדולה טוחנים בעזרת בלנדר מוט את כל המרכיבים מלבד הביצים והחציל.
  3. מוסיפים את הביצים ומועכים קצת, מערבבים בתערובת.
  4. מוסיפים את בשר החציל השרוף ומערבבים קצת.
  5. מתבלים במלח ובפלפל שחור, טועמים ומתקנים תיבול.
  6. מגישים בליווי פיתה או לאפה קלויה.

 

מתכון: משה שגב

צילום: שני הלוי

Scroll to top
X