הגבינות של נני
מתכון של אבי ביטון לפאפנש עם מעדן פירות של סנדלפור

מתכון של אבי ביטון לפאפנש עם מעדן פירות של סנדלפור

אין כמו פאפנש, הגרסה הרומנית לסופגניות. המתכון הזה מאוד קל להכנה והוא יצליח להפתיע את כל יושבי השולחן

מצרכים:

2 כוס קמח לבן

250 גרם גבינה כחושה

2 ביצים

קליפת לימון מגוררת מ-1 לימון

1 כפית סודה לשתייה

2 כפות גדושות סוכר

שמן לטיגון

1 צנצנת מעדן פירות של סנדלפור

 

אופן הכנה:

מערבבים בקערה את כל החומרים מלבד השמן לטיגון, השמנת. מכסים ומשהים כחצי שעה.

יוצרים מהבצק כדורים בגודל כדורי פינג פונג ומטגנים בסיר/מחבת עם שמן על להבה בינונית עד להשחמה.

מעבירים לנייר סופג.

מזריקים פנימה את מעדן הפירות של סנלדפור, אפשר להגיש עם שמנת.

 

קרדיט צילום: איתיאל ציון

מתכון: אבי ביטון

Scroll to top
X