אין כמו מלבי קוקוס מרענן! במיוחד כשהוא מגיע עם מעדן פרי בטעם מנגו ופסיפלורה
מצרכים:
1 ליטר חלב קוקוס
1 כוס מים
6 כפות קורנפלור
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 כפית מי ורדים
1 צנצנת מעדן מנגו ופסיפלורה סנדלפור
1/2 כוס קוקוס לבן – להגשה
אופן הכנה:
– שמים בסיר חלב קוקוס, סוכר ומי ורדים ומערבבים.
– בקערה קטנה שמים את המים והקורנפלור ומערבבים היטב עד שאין גושים.
– מוסיפים לסיר ומבשלים על אש בינונית, תוך כדי טריפה, עד שמגיעים למרקם שמזכיר דני.
– שמים בקופסאות קטנות (או בכוסות זכוכית) מהמלבי עד 1/3 גובה ומניחים מעל כף מעדן פרי. יוצרים דוגמת שיש עם קיסם, חוזרים על הפעולה עם עוד 1/3 מלבי ועוד כף מעדן ומעבירים למקרר, עטוף היטב בניילון נצמד, למשך הלילה.
– להגשה: בסיר קטן שמים 1/2 צנצנת מעדן פרי ומוסיפים 1/2 כוס מים. מבשלים במשך 5 דקות, מצננים מעט ושופכים מעל כל מלבי.
מעטרים בקוקוס ומגישים.