הגבינות של נני
מיני קישים במילוי בצל מקורמל וגבינת עזים

מיני קישים במילוי בצל מקורמל וגבינת עזים

במקום להכין בצק פריך משתמשים בבצק עלים מוכן, ממלאים בגבינה מעולה ובצל מקורמל ושולחים לתנור. כל מה שנשאר זה לחכות לארוחים ולהתמוגג מהריח עד הביס הראשון

חומרים ל-10 טארטים אישיים:
500 גרם בצק עלים מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
1/3 כוס יין אדום יבש
1/4 כוס סילאן
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות שמן זית
3 בצלים סגולים בינוניים חתוכים לעיגולים בעובי 1/2 1 ס”מ
מלח ופלפל שחור גרוס
150 גרם גבינת עזים
עלי תימין

אופן הכנה:
– מכינים את הבצל המקורמל: מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים יין אדום, סילאן, שמן זית וחומץ בלסמי, מערבבים ומביאים לרתיחה.
– מניחים את עיגולי הבצל ומבשלים כ-5 דקות עד שהנוזל מסמיך (לא הופכים את הבצלים כדי שלא יתפרקו). מצננים היטב.
– מכינים את הטארטים ואופים: מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
– פורסים את הבצק על משטח העבודה, קורצים עיגולים בקוטר 10 ס”מ ומניחים בתבנית.
– מניחים עיגול בצק מקורמל במרכז הבצק, כשצידו המזוגג כלפי מעלה. מתבלים במעט מלח ופלפל ומפזרים גבינת עזים ומעט עלי תימין.
– אופים בתנור החם כ-20 דקות עד שהטארטים זהובים.

 

 

Scroll to top
X