מצרכים:
3 עלי פילו, מופשרים על פי הוראות היצרן
חבילה מיני נקניקיות עוף, מופשרות
3-4 כפות שמן זית או תרסיס שמן
4 כפות שומשום
להגשה:
חרדל סקוויז maille
אופן הכנה:
– משמנים בעזרת שמן זית ומברשת, או בעזרת תרסיס שמן, עלה פילו וחותכים למלבנים בעובי הנקניקייה.
– מניחים את הנקניקייה בתחתית הבצק ומגלגלים את הבצק מסביב.
– מניחים את הנקניקיות העטופות על תבנית תנור עם נייר אפייה ומברישים בנדיבות בשמן זית או תרסיס שמן.
– מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות עד שהבצק מזהיב, בערך 15 דקות.
– מוציאים, מזלפים פסי חרדל על המאפים הקטנים ומגישים.
צילום: אפיק גבאי