הגבינות של נני
מאפה פילו במילוי תרד וגבינות עזים

מאפה פילו במילוי תרד וגבינות עזים

מצרכים שיש לכל אחד בבית, 10 דקות עבודה ויש לכם מאפה פילו מעולה עם גבינה ותרד שהכי טעים להגיש לצד סלט ירקות וביצים קשות

מצרכים:

9 דפי פילו

תרסיס שמן

פירורי לחם

3 חבילות תרד טורקי, חתוך לרצועות

1 בצל גדול, קצוץ דק

כוס שמיר, קצוץ

כוס פטרוזיליה, קצוצה

200 גרם גבינת עיזים רכה הגבינות של נני

 

לבלילה:

3 ביצים

1/2 כוס חלב

1/4 כוס שמן זית

מלח ופלפל

מעט אגוז מוסקט

 

אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • מערבבים את התרד, בצל, שמיר ופטרוזיליה בקערה.
  • מוסיפים את הגבינה ומערבבים.
  • מערבבים בקערה נפרדת את חומרי הבלילה.
  • מרססים דף פילו בתרסיס שמן ומפזרים מעל פירורי לחם. חוזרים על הפעולה עם שני דפי פילו נוספים.
  • שמים בפיירקס את שלושת דפי הפילו, עליהם חצי מכמות התרד ועליו חצי מכמות הבלילה.
  • חוזרים על הפעולה עם שלושה דפי פילו נוספים ועליהם את המחצית הנותרת של התרד וחצי מכמות הבלילה.
  • מניחים את שלושת הדפים האחרונים, מחוררים מעט במזלג ויוצקים את שארית הבלילה.
  • אופים כ-45 דקות או עד שהמאפה זהוב.

 

 

Scroll to top
X