הגבינות של נני
לביבות תירס וקשקבל

לביבות תירס וקשקבל

רוצים להכין לילדים ארוחת ערב בריאה ומגוונת? שי-לי ליפא מלמדת אתכם איך להכין בקלות לביבות תירס נהדרות עם המון גבינת קשקבל

 

מצרכים ל-16 לביבות:

3 כוסות גרגירי תירס (סנפרוסט או שימורים)

2 ביצים

1/3 כוס (45 גרם) קמח תופח

1 כוס קשקבל הגבינות של נני, מגוררת

1/4 כוס עירית

מלח

פלפל שחור גרוס

 

לטיגון:

שמן זית

 

אופן הכנה:

  1. קוצצים דק את העירית.
  2. מערבבים בקערה את החומרים.
  3. יוצקים למחבת טפלון שמן זית בגובה 1 ס”מ ומחממים על אש בינונית.
  4. בעזרת כף גלידה קפיצית או כף רגילה יוצרים לביבות ומטגנים 4-3 דקות מכל צד, עד שהן זהובות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  5. מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה.

 

מתכון: שי-לי ליפא

צילום: שי בן אפרים

 

Scroll to top
X