לביבות תירס וקשקבל
רוצים להכין לילדים ארוחת ערב בריאה ומגוונת? שי-לי ליפא מלמדת אתכם איך להכין בקלות לביבות תירס נהדרות עם המון גבינת קשקבל
מצרכים ל-16 לביבות:
3 כוסות גרגירי תירס (סנפרוסט או שימורים)
2 ביצים
1/3 כוס (45 גרם) קמח תופח
1 כוס קשקבל הגבינות של נני, מגוררת
1/4 כוס עירית
מלח
פלפל שחור גרוס
לטיגון:
שמן זית
אופן הכנה:
- קוצצים דק את העירית.
- מערבבים בקערה את החומרים.
- יוצקים למחבת טפלון שמן זית בגובה 1 ס"מ ומחממים על אש בינונית.
- בעזרת כף גלידה קפיצית או כף רגילה יוצרים לביבות ומטגנים 4-3 דקות מכל צד, עד שהן זהובות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה.
מתכון: שי-לי ליפא
צילום: שי בן אפרים