הגבינות של נני
כרובית אפויה בחרדל ופירורי לחם

מצרכים:

  • 1 ראש כרובית גדולה
  • 1 ביצה
  • 2 כפות חרדל דיז’ון Maille
  • 2 כפות מיונז
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 שן שום, כתושה
  • פירורי לחם

 

הגשה:

  • עלי פטרוזיליה קצוצים

 

אופן הכנה:

  1. בסיר גדול שמכיל את הכרובית מרתיחים מים עם מלח. מבשלים את הכרובית 7 דקות במים הרותחים, מסננים ומצננים.
  2. בקערה גדולה או בתבנית עגולה גדולה מערבבים את כל המצרכים מלבד פירורי הלחם. את פירורי הלחם שמים בתבנית שטוחה או צלחת רחבה.
  3. טובלים את פרחי הכרובית בתערובת הביצה והחרדל ומעבירים לתבנית פירורי הלחם לציפוי מלא של תפרחות הכרובית.
  4. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 20 דקות או עד שהציפוי משחים.
  5. מפזרים עלי פטרוזיליה ומגישים.
Scroll to top
X