מצרכים:
- 1 ראש כרובית גדולה
- 1 ביצה
- 2 כפות חרדל דיז’ון Maille
- 2 כפות מיונז
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 שן שום, כתושה
- פירורי לחם
הגשה:
- עלי פטרוזיליה קצוצים
אופן הכנה:
- בסיר גדול שמכיל את הכרובית מרתיחים מים עם מלח. מבשלים את הכרובית 7 דקות במים הרותחים, מסננים ומצננים.
- בקערה גדולה או בתבנית עגולה גדולה מערבבים את כל המצרכים מלבד פירורי הלחם. את פירורי הלחם שמים בתבנית שטוחה או צלחת רחבה.
- טובלים את פרחי הכרובית בתערובת הביצה והחרדל ומעבירים לתבנית פירורי הלחם לציפוי מלא של תפרחות הכרובית.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 20 דקות או עד שהציפוי משחים.
- מפזרים עלי פטרוזיליה ומגישים.