הגבינות של נני
כנפיים ברוטב אסייתי עם מעדן ערמונים

מנה ראשונה קלאסית ואהובה של כנפיים ברוטב אסייתי עם מעדן ערמונים.

שף: אריק ברגר

(5 מנות)

מצרכים:

1 כוס יין לבן
חצי כוס סויה
1 כף כוסברה קצוצה
חצי כוס סוכר
חצי כוס צ'ילי מתוק
3 כפות ברביקיו
2 שן שום כתושה
חצי כוס מים
1 יח' מעדן ערמונים סנדלפור
1 ק"ג כנפיים

אופן ההכנה:

שמים את כל המרכיבים פרט לכנפיים בסיר ומביאים לרתיחה.
כשרותח מכניסים את הכנפיים פנימה ומנמיכים את האש. מבשלים 20 דקות ומכבים.
מניחים בצד לחצי שעה.
מוציאים את הכנפיים מהנוזל.
את הנוזל מסננים ומחזירים לסיר. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים עד למרקם סמיך.
את הכנפיים מטגנים במחבת עם שמן חצי עמוק עד להשחמה יפה.
להגשה:
שמים את הכנפיים המטוגנות ברוטב המבושל. מעבירים לכלי הגשה.
גיוון: ניתן לשלב בהגשה ערמונים קלופים שבורים.

Scroll to top